12/08/2014

Inspiring Visit to The Muse

For noen uker siden arrangerte skolen Big Ideas Competition, hvor vi fikk anledning til å presentere idéer og prosjekter vi jobber med. Det eneste kravet er at det på en eller annen måte skal være med på å gjøre verden til et bedre sted. Jeg og partneren min Kamilla kom på andre plass med prosjektet vårt Step Into My Life!

Step Into My Life skal være med på å bryte ned fordommer og misoppfatninger om hvordan andre mennesker rundt om i verden lever livene sine. Tagger du dine øyeblikk og historier med #stepintomylife, deler vi det på siden vår! På bare noen uker har vi nådd ut til ungdommer i nesten 40 land. Bli med på reisen vår gjennom verden du også @stepintomylife_worldwide!

Premien vår for innsatsen i konkurransen var en visitt til The Muse. De inspirerer millioner av mennesker med tips til alt fra hvordan få drømmejobben, til hvordan du kan prestere best mulig i hverdagen. Damene i redaksjonen var helt fantastiske. De startet som ferske gründere med store ambisjoner; nå er de ledende karriereveiledere i New York. Slike mennesker er det jeg ser opp til! Sjekk ut nettsidene deres HER.




---

Me and my friend Kamilla landed second place in the Big Ideas Competition last month, and for that we got to visit The Muse! We were met by four incredibly inspiring ladies, telling us their stories and giving us entrepreneur advice. Check out their websites HERE, and check out our project for the Big Ideas @stepintomylife_worldwide!

No comments:

Post a Comment